Despre noi

Bine ați venit la Sziferon Srl – Partenerul dvs. de încredere în prelucrarea metalică și tratamentele de suprafață

Sărbătorind 40 de ani de excelență în industria mobilei europene

La Sziferon Srl, ne mândrim cu furnizarea unui portofoliu complet de servicii de prelucrare metalică și tratamente de suprafață, personalizate pentru a satisface cerințele unice ale industriei de mobilă din Europa. Cu patru decenii de serviciu dedicat, ne-am perfecționat expertiza pentru a vă oferi soluții care combină calitatea, durabilitatea și estetica.

Serviciile noastre de expertiză includ:

Zincare: Beneficiați de protecție împotriva coroziunii de neegalat care extinde durata de viață a metalelor dvs., asigurând că produsele dvs. rezistă în timp.
Alamire: Serviciul nostru de alamire oferă o combinație de durabilitate și frumusețe, oferind metalelor dvs. un finisaj protectiv și atractiv.
Brunare a metalelor: Optați pentru serviciul nostru de brunare a metalelor pentru un finisaj sofisticat și protector care adaugă un strat suplimentar de durabilitate și apel estetic.
Vopsire în câmp electrostatic: Utilizați paleta noastră extinsă de culori RAL pentru finisaje consistente, durabile și vizual atractive care ridică aspectul produselor dvs.

De ce să alegeți Sziferon Srl?

Soluții personalizate: Nevoile dvs. specifice sunt în prim-planul serviciilor noastre, asigurând soluții personalizate care se aliniază cu cerințele dvs.
Expertiză în domeniu: Beneficiați de cei 40 de ani de experiență în industrie pentru servicii nu doar eficace, dar și infuzate cu cunoaștere și măiestrie.
Asigurarea calității: Alegând Sziferon Srl, optați pentru un partener angajat să ofere cea mai înaltă calitate în prelucrarea metalică și finisaje.

Luați legătura cu noi

Începeți următorul dvs. proiect cu Sziferon Srl ca partener de încredere. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a discuta despre nevoile specifice ale proiectului dvs.

Informații de contact Sziferon Srl:

Adresă: Sangeorgiu de Mures, Str. Fântânii, nr. 9, Cod Postal 547530, Jud. Mureș, România
Email: sziferoromania@gmail.com
Telefon: 0040744706777
Cod Fiscal: RO1215318